Нов Завет

1 Солуњаните 5:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А Сам Бог на мирот да ве освети наполно во сѐ, и целиот ваш дух и ду­шата и телото да се запазат без порок за доаѓањето на нашиот Господ Исус Христос!

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 5

Преглед 1 Солуњаните 5:23 во контекст