Нов Завет

1 Солуњаните 5:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

бидејќи вие самите многу добро зна­ете: денот Господов ќе дојде како кра­дец во ноќно време.

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 5

Преглед 1 Солуњаните 5:2 во контекст