Нов Завет

1 Солуњаните 5:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Радувајте се секогаш!

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 5

Преглед 1 Солуњаните 5:16 во контекст