Нов Завет

1 Солуњаните 4:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

За братољубието, пак, нема потреба да ви пишувам, зашто вие сами сте нау­чени од Бога да се сакате еден со друг,

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 4

Преглед 1 Солуњаните 4:9 во контекст