Нов Завет

1 Солуњаните 4:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Па затоа, утешувајте се еден со друг со тие зборови.

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 4

Преглед 1 Солуњаните 4:18 во контекст