Нов Завет

1 Солуњаните 3:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

ние, и покрај сета мака и неволја, се утешивме за вас, браќа, со вашата вера;

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 3

Преглед 1 Солуњаните 3:7 во контекст