Нов Завет

1 Солуњаните 3:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Поради тоа и јас, не можејќи веќе да трпам, пратив да дознаам за верата ва­ша да не би ве искушал некако Иску­шу­вачот, та да отиде залудо нашиот труд.

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 3

Преглед 1 Солуњаните 3:5 во контекст