Нов Завет

1 Солуњаните 3:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и да ги утврди вашите срца, та да бидат непорочни во светоста пред Бога и Отецот наш при доаѓањето на нашиот Господ Исус Христос со сите Негови светии! Амин!

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 3

Преглед 1 Солуњаните 3:13 во контекст