Нов Завет

1 Солуњаните 2:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто никогаш не сме се послужиле со ласкави зборови, како што знаете; ниту со помисли за корист: Бог е сведок!

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 2

Преглед 1 Солуњаните 2:5 во контекст