Нов Завет

1 Солуњаните 2:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

напротив, откако пострадавме и бев­ме поругани во Филипи, како што зна­ете, ние се охрабривме во нашиот Бог да ви Го проповедаме Божјото Еван­ге­лие со тешка борба.

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 2

Преглед 1 Солуњаните 2:2 во контекст