Нов Завет

1 Солуњаните 1:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

така што станавте образец за сите верници во Македонија и Ахаја.

Прочитајте целосна глава 1 Солуњаните 1

Преглед 1 Солуњаните 1:7 во контекст