Нов Завет

1 Петар 5:5 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Исто така и вие, помладите, покору­вај­те им се на презвитерите; а сите, пак, покорувајте се еден на друг и здобијте се со понизност, бидејќи „Бог им се противи на горделивите, а на пониз­ните им дава благодат.“

Прочитајте целосна глава 1 Петар 5

Преглед 1 Петар 5:5 во контекст