Нов Завет

1 Петар 5:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

пасете го Божјото стадо, што го имате, надгледувајќи го не присилно, туку драговолно и според Бога; не заради срамна печалба, туку од сѐ срце.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 5

Преглед 1 Петар 5:2 во контекст