Нов Завет

1 Петар 5:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Поздравете се еден со друг со целив на љубов. Мир на сите вас, што сте во Христос. Амин!

Прочитајте целосна глава 1 Петар 5

Преглед 1 Петар 5:14 во контекст