Нов Завет

1 Петар 5:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Нему слава и власт во веки веков. Амин!

Прочитајте целосна глава 1 Петар 5

Преглед 1 Петар 5:11 во контекст