Нов Завет

1 Петар 3:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

туку Господ Бог почитувајте Го во срцата свои; а бидете секогаш подготвени со кротост и страхопочит за од­говор на секого кој од вас ќе побара сметка за вашата надеж.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 3

Преглед 1 Петар 3:15 во контекст