Нов Завет

1 Петар 2:12 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Однесувајте се достојно меѓу нез­на­бошците, па тие, кога ве напаѓаат како злотворци, штом ќе ги видат вашите добри дела, да Го прослават Бога во денот на посетата.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 2

Преглед 1 Петар 2:12 во контекст