Нов Завет

1 Коринтјаните 9:16 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто, ако проповедам Евангелие, тоа не е за моја пофалба: бидејќи тоа ми е должност, а тешко мене ако не го про­поведам.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 9

Преглед 1 Коринтјаните 9:16 во контекст