Нов Завет

1 Коринтјаните 8:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но тоа знаење го нема секој: некои според досегашната навика за идолите, го јадат месото на жртвите идолски, а совеста нивна им се осквернува бидејќи е нејака.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 8

Преглед 1 Коринтјаните 8:7 во контекст