Нов Завет

1 Коринтјаните 14:27 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ако некои зборуваат на непознат ја­зик, двајца или најмногу тројца, нека зборуваат по ред, а еден да толкува.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 14

Преглед 1 Коринтјаните 14:27 во контекст