Нов Завет

1 Коринтјаните 14:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Ако, пак, не го разбирам значењето на тие гласови, тогаш за оној што збо­рува ќе бидам туѓинец, а и тој за мене туѓинец.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 14

Преглед 1 Коринтјаните 14:11 во контекст