Нов Завет

1 Коринтјаните 14:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Во светот има којзнае колку разни гласови, и ниеден од нив не е без зна­че­ње.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 14

Преглед 1 Коринтјаните 14:10 во контекст