Нов Завет

1 Коринтјаните 12:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Постојат разни дарби, но Духот е еден и ист;

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 12

Преглед 1 Коринтјаните 12:4 во контекст