Нов Завет

1 Коринтјаните 11:15 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Но, ако жената си ја остави косата, тоа е украс за неа, бидејќи косата ѝ е дадена место превез.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 11

Преглед 1 Коринтјаните 11:15 во контекст