Нов Завет

1 Коринтјаните 10:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

„Сѐ е допуштено!“ Но не е сѐ полез­но: „Сѐ е допуштено!“ Но сѐ не се наг­радува.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 10

Преглед 1 Коринтјаните 10:23 во контекст