Нов Завет

1 Јован 5:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И Тројца се, Кои сведочат на земјата: духот, водата и крвта; и тие три се во едно.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 5

Преглед 1 Јован 5:8 во контекст