Нов Завет

1 Јован 5:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

По ова знаеме дека ги љубиме че­да­та Божји, кога Го љубиме Бога и ги из­вршуваме Неговите заповеди.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 5

Преглед 1 Јован 5:2 во контекст