Нов Завет

1 Јован 3:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Секој што прави грев, прави и беззаконие; и гревот е беззаконие.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 3

Преглед 1 Јован 3:4 во контекст