Нов Завет

1 Јован 3:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И секој што ја има таа надеж во Не­го, се очистува самиот себе, како што е чист Тој.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 3

Преглед 1 Јован 3:3 во контекст