Нов Завет

1 Јован 3:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Возљубени, сега сме чеда Божји! Но уште не се покажа што ќе бидеме. Зна­еме само дека, кога ќе се покаже, ќе бидеме слични на Него, зашто ќе Го видиме каков што е.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 3

Преглед 1 Јован 3:2 во контекст