Нов Завет

1 Јован 3:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Чеда мои, да не се сакаме со збо­ро­ви или со јазик, туку со дела и вистина!

Прочитајте целосна глава 1 Јован 3

Преглед 1 Јован 3:18 во контекст