Нов Завет

1 Јован 2:18 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Чеда, последен час е. И како што сте слушале дека ќе дојде Антихрист, и сега веќе се појавија многу антихристи; од тоа разбираме дека е последниот час.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 2

Преглед 1 Јован 2:18 во контекст