Нов Завет

1 Јован 2:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А кој го мрази братот свој, тој се на­оѓа во темнина, и во темнина оди, и не знае ни каде оди, бидејќи темнината му ги ослепила очите негови.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 2

Преглед 1 Јован 2:11 во контекст