Нов Завет

1 Јован 2:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кој го сака својот брат, тој е во светлина и во него нема соблазна.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 2

Преглед 1 Јован 2:10 во контекст