Нов Завет

1 Јован 1:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тоа ви го пишуваме за да биде ра­доста наша потполна.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 1

Преглед 1 Јован 1:4 во контекст