Нов Завет

Тит 3:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ова е веродостојно учење. Те советувам уверливо да ги поучуваш луѓето, па оние што ќе поверуваат во Бог да се стремат кон добри дела, кон работи што ќе бидат полезни за сите луѓе.

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:8 во контекст