Нов Завет

Тит 3:3 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Порано и ние бевме неразумни и непокорни, одевме по погрешниот пат, бевме робови на грешни страсти и на секаков вид телесни задоволства. Бевме злобни, завидливи и исполнети со омраза. Се мразевме еден со друг.

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:3 во контекст