Нов Завет

Римјаните 5:1 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сега, кога стекнавме праведност преку вера, живееме во мир со Бог по заслуга на нашиот Господ Исус Христос.

Прочитајте целосна глава Римјаните 5

Преглед Римјаните 5:1 во контекст