Нов Завет

Maтеј 3:3 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тој е човекот што беше претскажан од пророкот Исаија со зборовите: „Глас одекнува низ пустината, кој вели: ,Пригответе пат за доаѓањето на Господ, исправете го патот за Него!‘“

Прочитајте целосна глава Maтеј 3

Преглед Maтеј 3:3 во контекст