Нов Завет

Марко 1:15 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Говореше: „Дојде времето! Божјото царство се приближува! Покајте се и верувајте во Радосната вест!“

Прочитајте целосна глава Марко 1

Преглед Марко 1:15 во контекст