Нов Завет

Марко 1:12 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Веднаш по ова, Божјиот Дух Го одведе Исуса во пустината.

Прочитајте целосна глава Марко 1

Преглед Марко 1:12 во контекст