Нов Завет

Колосјаните 1:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Затоа, уште од првиот ден кога слушнавме, не престануваме да се молиме за вас и да бараме од Бог да ви ја открие Неговата волја за вашите животи. Се молиме да ве исполни со секаква мудрост и разбирање на духовните вистини.

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:9 во контекст