Нов Завет

Колосјаните 1:27 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Бог го стори ова бидејќи сакаше вие што не сте Евреи да ја разберете таа прекрасна, величествена тајна: дека Христос живее во вас и заради тоа вие со право се надевате дека ќе имате свој удел во Божјата слава.

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:27 во контекст