Нов Завет

Колосјаните 1:25 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Бог ми даде задолжение да и служам на Црквата и ме испрати кај вас да ви ја проповедам Неговата порака, во сета нејзина полнота.

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:25 во контекст