Нов Завет

Колосјаните 1:17 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тој постои пред се и ги одржува сите нешта.

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:17 во контекст