Нов Завет

Колосјаните 1:14 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Кој ни ја откупи слободата и ни ги прости гревовите. Христос е над се

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:14 во контекст