Нов Завет

Јуда 1:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Дури ни архангел Михаел, кога се препираше со Ѓаволот околу телото на Мојсеј, не се осмели да изнесе против него навредливо обвинение, туку рече: „Господ да те прекори!“

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:9 во контекст