Нов Завет

Јуда 1:4 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Се вовлекоа меѓу вас безбожни луѓе, што ја извртуваат пораката за благонаклоноста на нашиот Бог, за да си го оправдаат сопствениот разврат. Тие не Го признаваат нашиот единствен Владетел и Господ Исус Христос. За нив во Светото Писмо уште одамна е запишано дека ќе бидат осудени.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:4 во контекст