Нов Завет

Јуда 1:25 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

на единствениот Бог и наш Спасител преку Исус Христос, нашиот Господ, Нему Му припаѓаат славата, величественоста, власта и моќта уште пред почетокот на времето, и сега, и во сите времиња! Амин.

Прочитајте целосна глава Јуда 1

Преглед Јуда 1:25 во контекст