Нов Завет

Јован 5:34 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Јас немам потреба од човечко одобрување; а овие работи ви ги кажувам за вие да се спасите.

Прочитајте целосна глава Јован 5

Преглед Јован 5:34 во контекст